G A R D E N E L L O

Садовая мебель из тика

Тиковая мебель очень популярна в Европе и Америке ведь это один из самых экологичных и, в то же время, надежных материалов.
Товары 36-52 из 52

Сортировать по
Сортируется по убыванию. Установить по возрастанию
Показывать по

100% честная
цена на сайте

прямой импорт
из Европы

персональный
сервис

доставка
по Украине

Стілець York White

Стілець York White

15 880 грн.

Стілець York Black

Стілець York Black

15 880 грн.

Товары 36-52 из 52

Сортировать по
Сортируется по убыванию. Установить по возрастанию
Показывать по

Наши клиенты

Меблі з тику - довговічний варіант для цінителів сталості

Функціональність у поєднанні з розкішшю

Бажаєте, щоб ваші меблі прослужили не один десяток років, не докладаючи для цього особливих зусиль? Тоді ідеальний вибір - придбання гарнітура з дерева тика. Виготовлені з нього меблі будуть тішити погляд навіть не кілька десятків, а сотень років. Як садові меблі такі стільці, столики та крісла здатні довгі роки прикрашати ваш дворик або веранду. Тикові меблі виглядають добротно, дорого і переконливо, проте вирішальним фактором при її купівлі все ж таки залишається якість екстра-класу.

Завдяки своїм водовідштовхувальним властивостям, тик з давніх-давен використовувався в суднобудуванні, з нього робили і продовжують споруджувати обшивки та надбудови, палуби яхт. Специфічні олії, які у структурі деревини, захищають її від згубного впливу вологи. Меблі з ротанга і тика не схильна до корозійних процесів, не гниє і не чорніє при постійному контакті з рідинами. Цілорічно перебуваючи просто неба, вона не втратить форму, не змінить структуру.

Екологічність – один із важливих показників цих меблів. Ефірні олії, що містяться в деревині, відштовхують шкідників, а значить, необхідність покривати її особливими складами, що захищають від плісняви, комах та грибка повністю відпадає.

Цінителі відзначають особливе, властиве одному лише тику забарвлення, що варіюється залежно від батьківщини росту дерева. Він може бути світло-медовий, червонувато-коньячний або темно-кавовий. Гідним побратимом, за експлуатаційними характеристиками тику ємеблі з мербау. Обидва сорти деревини дуже довговічні і невибагливі.

Особливого догляду садові меблі з тику зовсім не потребують. Плями або бруд легко прибрати, використовуючи звичайні миючі засоби. Навіть час від часу підфарбовувати ці меблі не доведеться, адже вони не вицвітають.

У моді за будь-якої погоди

Меблі з тику довговічні у всіх сенсах цього слова. Тобто, вона не просто прослужить багато років, а й навряд чи вийде з моди. Витонченість та простота ліній, класичні форми з легкістю впишуться в дизайн інтер'єру, додадуть приміщенню чи саду солідності. І в колоніальній Англії і в сучасній Україні тик залишається актуальним і, безперечно, такі меблі вигідно підкреслять тонкий смак її власника.

Купити меблі з тику в магазині Gardenello

Завдяки тому, що асортимент у нашому магазині оновлюється щомісяця, садові меблі, замовлені вами, не змусять довго чекати. Персональний консультант допоможе визначитися з вибором та підібрати меблі європейського виробництва, що імпортуються нами. Ми працюємо з усіма провідними службами доставки України, а значить, незалежно від вашого місцезнаходження, доставимо покупку вашої мрії в будь-яку точку країни за оптимальними тарифами. Широкий асортимент, регулярні поставки з Європи та, звичайно ж, високий рівень якості – запорука успіху Gardenello.