G A R D E N E L L O

Садовая мебель из дерева

Товары 71-76 из 76

Сортировать по
Сортируется по убыванию. Установить по возрастанию
Показывать по
Товары 71-76 из 76

Сортировать по
Сортируется по убыванию. Установить по возрастанию
Показывать по

Наши клиенты

Садові меблі з дерева – найкраще дизайнерське рішення

Витонченість та легкість плетінь

Меблі з натуральної деревини, що давно стали класикою, - оптимальний вибір для присадибної ділянки. Її неможливо порівняти з пластиковими аналогами, що поступаються і за зовнішнім оздобленням, дизайном, і за експлуатаційними параметрами. Дерев'яні садові меблі - це прикраса, що підкреслює вишуканий смак її господарів. Вона одним своїм виглядом здатна ушляхетнити ділянку, надати їй вигляд більш солідний і комфортабельний.

Цінителі плавних ліній і витончених форм неодмінно зроблять вибір на користь плетених меблів.Створена зі штучного ротанга, вона повністю увібрала такі якості, як стійкість, довговічність та невибагливість.

Легкі, буквально повітряні дерев'яні плетені столи для дачі можна вільно переносити. Любителям проводити час на відкритому повітрі вони припадуть до душі, адже у разі негоди такі меблі можна просто сховати у будинку.

Прихильники натуральних матеріалів неодмінно звернуть увагу на ротангові меблі. Вона екологічно чиста, виглядає стильно і доречно в будь-якому інтер'єрі. Для тих, хто надає значення еталонній якості та красі, це просто знахідка!

Ротангові крісла не тільки міцні, вони здатні набувати форми тіла, що сидить, і також легко відновлювати колишній вигляд. Ці меблі невибагливі, їх не доведеться полірувати, розкривати особливими речовинами або часто мити.

Добротність дерев'яних меблів

Садові меблі з дерева, підібрані з особливою ретельністю, прослужать вам не один десяток років. Висококласні сорти деревини, які використовуються європейськими виробниками, – гарант якості. Наприклад, меблі з тику і мербау, завдяки особливим маслам, що містяться в структурі дерева, абсолютно не схильна до гниття, атак комах або грибка. Її без побоювань можна залишити зимувати просто неба і використовувати біля басейну або водойми. Ефектно контрастуючи із зеленню газону, вона виглядає дорого, помітно і переконливо.

Купити садові меблі з дерева у магазині Gardenello

Ми щомісяця оновлюємо асортимент та займаємося імпортом виключно якісних меблів з Європи. Завдяки підказкам і рекомендаціям наших менеджерів, ви легко зможете зорієнтуватися в широкому виборі меблів для вулиці і підібрати варіанти, які повністю задовольнять найвишуканіші вимоги. Садові меблі з дерева представлені в нашому шоурумі, відвідати який ви можна у зручний час. Ну а ми допоможемо організувати доставку товару, що сподобався, в будь-який куточок України.